Treudelberg: Golfresort tæt på Hamborgs pulserende byliv

Steigenberger Treudelberg rummer alle faciliteter til at gøre golfopholdet og ferien vellykket. Foto: Steigenberger Treudelberg

I den nordlige udkant af Hamborg ligger Steigenberger Treudelberg.  Resortet tiltrækker både turister, golfspillere og forretningsfolk. Hotellet byder på rig mulighed for golf, afslapning og kulinariske oplevelser. Og så er der ikke langt ind til Hamborgs Stadtmitte.

Hamborg, Tyskland: Selv om der kun er 18 kilometer til centrum af Hamburg, er der reelt en verden til forskel på midtbyen i den nordtyske metropol og så området lidt nord for forstaden Poppenbüttel på Lemsaheler Landstrasse.

Værelserne og suiterne på hotellerne er alle komfortable og velindrettede. Foto: Steigenberger Treudelberg

Den kendte Steigenberger-hotelkæde er repræsenteret i en lang række af de store tyske byer. Her i den nordlige udkant af Hamborg har Steigenberger Treudelberg for længst slået sit navn fast som et sted, hvor firmaer afvikler konferencer og møder, men hvor tyske og udenlandske turister i stor stil vender tilbage for at nyde den nordtyske stilhed.

LÆS MERE: Fantastisk finale på Treudelberg-sløjferne

Et stort plus for hotellet er, at der samtidig ikke er langt til Hamborgs mange store oplevelser med shopping, teater og andet, som Tysklands næststørste by har at byde på.

Vælg mellem restaurant eller bistroen

Tilbage i 2019 blev der investeret betydeligt i en modernisering, så de 225 værelser og suiter blev reduceret til 131. Alle er de særdeles velindrettede rummer det store resort, som er bygget i to plan i et område, hvor der tidligere var en landbrugsejendom.

Også det gastronomiske koncept blev ændret, og også rundt i de øvrige arealer på hotellet, blev der investeret i forandringer.

LÆS MERE OM HOTELLETS TILBUD

Rundt på hotellet er der hyggelige områder til afslapning. Foto: Steigenberger TreudelbergNår det gælder det kulinariske, kan der vælges mellem restauranten eller en bistro. Klassiske tyske retter veksler med moderne kulinariske tilbud på spisekortet.


Af Jørgen Schultz
i Treudelberg, Tyskland