Birkemose til tops som Danmarks hyggeligste golfklub

Og Danmarks hyggeligste golfklub er; Birkemose Golf Club ved Kolding. Foto: Birkemose Golf Club

Atter engang har Birkemose Golf Club ved Kolding positioneret sig som nummer 1 inden for værdier som fællesskab, atmosfære og klubliv.

-Fællesskabet er det mest betydningsfulde i en forening, og her i golfklubben løfter vi altid i flok. Birkemose Golf Club gør noget for nogen, uanset om det er at byde nye golfspillere velkommen, støtte lokale virksomheder, hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet eller fokusere på biodiversiteten. Altid er det noget, vi gør sammen, fortæller Claus Valter Reinert i en pressemeddelelse.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Claus Valter Reinert, manager i Birkemose Golf Club i Nr. Stenderup ved Kolding.

Birkemose Golf Club har atter formået at stryge til tops som Danmarks hyggeligste golfklub. Det sker efter den årlige spørgerunde, hvor medlemmerne af golfklubberne bliver stillet en lang række spørgsmål. Spørgerunden udføres af Dansk Golf Union.

Det er intet mindre end syvende år i træk, at klubben er blevet kåret som nummer 1 inden for værdier som fællesskab, atmosfære og klubliv.

Af Jørgen Schultz