Café Greenhouse er det nye navn i Silkeborg Ry Golfklub

Charlotte, Sheila og Ian er klar til at tage imod gæster i Café Greenhouse. Foto: Per Pedersen, foto8600

Silkeborg Ry Golfklub overtager selv driften af café og restaurant i det midtjyske.

Silkeborg: Efter tre år med Restaurant Ferdinand i Århus som forpagter har golfklubben i Silkeborg Ry overtaget driften af café og restaurant. Det fremgår af golfklubbens website.

Café Greenhouse er det nye navn.

– Vi har igennem de seneste år opbygget erfaring fra driften af vores café i Ry, og vi ser derfor store muligheder i at samkøre og dermed optimere driften af caféerne i Ry og Silkeborg. Desuden ønsker vi at skabe et attraktivt spisested for alle, siger direktør Mads Rugholm, som ikke vil begrænse konceptet til en traditionel café.

Erfaren kok og ildsjæl

Som ansvarlig i det daglige har driftsselskabet ansat den erfarne kok og ildsjæl, Charlotte Kivsmose, som Food & Beverage-manager. Charlotte Kivsmose er lokalkendt i både Ry og Silkeborg, og hun glæder sig til at komme i gang efter en opstart mærket af coronakrisen. Silkeborg Golf A/S overtog nøglerne den 1. april under tvunget corona-nedlukning, og en længere periode som hjemmegående har ikke passet Charlotte, som efter eget udsagn har ’ild i rumpetten’:

-Vi går alle og tripper for at komme i gang og udleve vores drømme og gode idéer. At begynde med lukkede lokaler var jo ikke en drømmestart, men det har givet os mulighed for at finpudse konceptet og få alle aftaler på plads, så vi er bedre rustet til at åbne på mandag, siger Charlotte Kivsmose.

Hun fremhæver i øvrigt, at Café Greenhouse både tilbyder den klassiske cafémenu og dagens ret, samt den helt stor selskabsmenu med gastronomiske oplevelser for enhver smag.

Caféerne åbner både i Silkeborg og Ry åbnede mandag den 8. juni.