En uforglemmelig skalddyrs-festival i Boston

I august går det løs med den årlige Boston Seafood Festival.

For ottende gang afvikles Boston Seafood Festival. Top-kokke medvirker ved turist-attraktionen søndag den 4. august 2019.

Boston, USA: Hvis ferien går til den amerikanske østkyst-stat Massachusetts, så er der i august en attraktion for alle dem, som sætter pris på skalddyr.

The Boston Fisheries Foundation byder nemlig velkommen til at deltage i den 8. årlige Boston Seafood Festival på den historiske Boston Fish Pier søndag den 4. august 2019 fra 11 til 18. Det vil være en dag med sensationelle skaldyr, clambakes og kokke-demoer, pædagogiske begivenheder og familie sjov.

LÆS MERE: Boston Seafood Festival

Hvorfor en seafood festival? Festivalens medstifter Joe Zanti, ejer af Yankee Lobster Co., forklarer:

– Vi ønsker at tilbyde en sjov dag at nyde en af New Englands vigtigste naturressourcer på en ansvarlig og fornøjelig måde. Vi fejrer vores maritime arv sammen og spiser noget rigtig god mad.

Historisk betydning

Kvinder og mænd fra hele Boston-skaldyrsindustrien med den fælles vision om at fremme den historiske betydning af skaldyr i New England er med.

Den første fest blev afholdt i havnen med udsigt over Boston Harbor. Publikum omfattede mange af Bostons top-kokke, skaldyrsleverandører og entertainere og tiltrak publikum fra hele New England. År efter år voksede festivalen og er nu vært på stedet, der fødte denne vigtige industri: den historiske Boston Fish Pier. Hvert år tiltrækker arrangementet flere leverandører, kokke, entertainere og deltagere – og 2019 lover at være det bedste år endnu.