Fra historisk landsted til moderne boutique-hotel

Le Manoir Hôtel fortsætter sin transformation hen mod et moderne boutique-hotel.

Le Manoir Hôtel Le Touquet Golf Resort ud til Atlanterhavskysten fortsætter sin transformation og genåbner med renoverede suiter og værelser.

Le Touquet, Frankrig: Le Manoir Hôtel på Le Touquet Golf Resort, som er kåret som det bedste franske golfhotel fire år på stribe af det engelske tidsskrift Todays Golfer, fortsætter sin transformation og genåbner med renoverede værelser og suiter.

Le Manoir Hôtel er i gang med sin forvandling fra et historisk landstedhotel til et moderne boutique-hotel. I hovedbygningen er 15 værelser og suiter fuldstændig renoveret.

Et af de moderniserede værelser med en hyggelig indretning.Indretningsarkitekten Stéphanie Cayet har tidligere stået i spidsen for at forny interiør i klubhuset, bungalow-værelserne samt på andre fælle områder på hotellet. Denne gang har det handlet om at skabe lyse moderne værelser, der stadig hylder hotellets rige kulturarv.

Balance mellem pastelfarverne

I ægte boutique-stil er hvert værelse individuelt udformet og baseret på et af tre temaer; harmonisk romantisk blå’, ‘harmoni romantisk grønt’ eller ‘harmoni gentleman’. Det er lykkedes hende at skabe balance mellem pastelfarverne, og så er værelserne udstyret med klassiske møbler.

La Mer-banen er en af de bedste linksbaner i hele Frankrig. Resortet rummer også parkbanen, La Foret.Administrerende direktør Laurent Boissonnas konstaterer: – Le Manoir Hôtel har udviklet sig så meget i de sidste flere år, og vi er taknemmelige for priser og placeringer, der fortsat anerkender dette. Det er spændende at se Stéphanie Cayets arbejde bringe hotellet stadig tættere på den vision, vi lagde for over tre år siden. For os er gæsteoplevelsen kernen i alt, hvad vi gør, og disse nye rumopgraderinger er en anden måde, vi kan supplere og forbedre denne oplevelse på.

Arbejdet med Le Manoir Hôtel begyndte i 2016 som en del af et igangværende multi-million restaureringsprojekt på tværs af Le Touquet Golf Resort, som også har set den prisbelønnede restaurering af La Mer-banen, Frankrigs nr. 1-links, og opførelse af et helt nyt arkitekttegnet klubhus overfor hotellet.

Le Touquet Golf Resort tilbyder 45 huller med enestående golf omgivet af et naturligt landskab af sandklitter, fyrreskove og store himmel.