Resort i franske Le Touquet får ros

16. hul på linksbanen La Mer.

Le Touquet Golf Resort ud til den franske atlanterhavskyst får fornem hæder af det anerkendte britiske Today’s Golfer Magazine. Områdets to golfbaner er tilbage i tidligere tiders storform.

Le Toupeut, Frankrig: Kystbyen Le Touquet har Frankrigs bedste golfresort. Det mener i hvert fald det anerkendte britiske Today’s Golfer Magazine, som i januar 2018 har foretaget den fornemme kåring.

Le Touquet huser blandt andet Frankrigs kendte linksbane La Mer. Ud over golfanlægget består resortet af Le Manoir-hotellet med dets 41 komfortable værelser. Både selve hotellet og restauranten La Table du Manoir har gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som et moderne boutique style-hotel.

Byen Le Touquet er i særdeleshed kendt fra de brølende 20’ere og 30’ere – men er stadig kendt som en stemningsfyldt og hyggelig by med forretninger, bistroer og casino. I dag er den franske præsident Macron og hustruen af og til blandt de prominente gæster.

To ikoniske baner

I området ligger de ikoniske baner Le Touquet Golf Resort La Mer og Golf d’Hardelot Les Pins. Takket være en omfattende modernisering af banerne forbereder området sig til et rykind af golfturister. Banerne er bragt tilbage til deres oprindelig herligheder.

Colt & Alisons klassiske La Mer-layout og Tom Simpsons fantastiske Les Pins blev begge åbnet i 1931, ligesom byen Le Touquet fik et ry – ikke kun som Europas mest fashionable resort – men også som en elite-sportslegeplads for de rige og berømte.

Hardelot-banen – her hul 15 – har både links- og parkbane-karakter.

Banerne ligger ikke engang 20 kilometer fra hinanden i området Pas-De-Calais. Begge baner har altid vakt opsigt for deres charme og evnen til at levere sportslige udfordringer. Efter deres nylige succesfulde restaureringer af golfarkitekter Patrice Boissonnas og Frank Pont fortsætter de med at gøre det. Det har også prompte betydet, at banerne er kravlet op på ranglisten over det kontinentale Europas top 100-baner.

– Vores vision er at bidrage til at skabe noget stort for dette storslåede kystområde, lyder det fra Laurent Boissonnas, ejer af Le Touquet Golf Resort & Golf d’Hardelot.

Google Maps