Nyhed fra Golf Plaisir: Turen går til den sydafrikanske østkyst

Fairmont Zimbali-banen er en af de bedste på den sydafrikanske østkyst.

Imponerende golfbaner og fantastiske strande er på programmet, når Golf Plaisir præsenterer sit nye rejsemål; Kwazulu-Natal.

Rejseselskabet Golf Plaisir præsenterer Kwazulu-Natal i Sydafrika som et nyt rejsemål.

Kwazulu-Natal ligger syd for Durban i den østligste provins i Sydafrika. Området er præget af en fantastisk kystlinje ud til Det Indiske Ocean, og i området er der et væld af herlige golfbaner. På turen kommer deltagerne blandt andet til at spille Selborne Hotel Spa & Golf Estate, inden kursen sættes nordpå mod delfinkysten, hvor næste stop bliver Fairmont Zimbali Resort.

En del af opholdet er med indkvartering på Fairmont Zimbali.

Her er området nok bedste golf-resort med en afvekslende golfbane og med en beliggenhed ganske tæt ved en uberørt kystlinje. I det bølgende landsab er der et tydeligt præg af Zulu-kulturen.

Fra King Shaka International Airport er der 110 kilometer til Selborne Hotel Spa & Resort, og der er kun 15 kilometer fra Fairmont Zimbali Resort

Tredje bane er Durban Country Club, hvis historie går tilbage til 1922.

Yderligere info: golfplaisir.dk

fakta

Det er med i turen

Turen til Sydafrika indeholder fem nætter på Selborne Golf Estate Hotel & Spa, fire nætter på Fairmont Zimbali Resort, morgenmad, velkomstmiddag "Braai Dinner" på Selborne Hotel, tre greenfees på Selborne Golf Club, to greenfees på Zimbali Country Club, en greenfee på Durban Country Club, transfer ifølge program, fly, flyskat, mad ombord på flyet, transport af golfbag, lufthavnstransfer, service af vores golfvært.

Pris: Fra 18.495 kroner