Nyt sportsanlæg skal hente nye gæste-segmenter til Himmerland

Der bliver gang i byggeri og anlægsarbejde ved HimmerLand-resortet. Foto: HimmerLand

Golf, spa, restaurant og hotel-overnatning har længe været omdrejningspunktet i Himmerland. Men til sommer står et nyt 20.000 kvadratmeter stort sportsområde klar.

Himmerland: Rundt ved flere af golfbanerne i Danmark er der gang i de store entreprenørmaskiner. Et af stederne er Himmerland, hvor et 20.000 kvadratmeter stort sportsområde skal stå færdig til sommer.

– Vi er godt i gang med vores mål om at lave HimmerLand til en helårsdestination for hele familien, og vores nye sportsanlæg er et kæmpe skridt i den retning. Vi får nogle lækre aktivitetsfaciliteter, som kan bruges året rundt, og som måske kan lokke nogle nye og spændende gæste-segmenter til HimmerLand, siger Mette Ravn, administrerende direktør på resortet, i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør Mette Ravn forventer, at det nye sportsanlæg vil hente nye gæste-segmenter til Himmerland. Pressefoto

Hovedentreprenør på opførelsen af det 20.000 kvadratmeter store, nye sportsanlæg med ni-mands kunstgræs-fodboldbane, seks padeltennis-baner, indendørs multibane og tennisbane er Erhverv og bolig byg A/S fra Randers.

For at holde sportsanlægget kørende etableres der 582m2 solceller på taget af de to haller, der huser padel-tennis og multibane. Solcellerne kan tilsammen producere op mod 120.000 kWh om året, og produceres der for meget el, bliver det overskydende sendt videre til hotellet.

Sportsanlægget er nemlig ikke det eneste, der er på bedding på Lars Larsens Vej i Gatten. Der er nemlig også gang i en ny og fordoblet spa-afdeling, 26 nye hotelværelser og en multihal er alt sammen planlagt til at stå klar i henholdsvis sommeren 2022, efteråret 2022 og foråret 2023.