Zleep Hotels og Bone’s indgår nyt samarbejde

Hotelkæden Zleep Hotels har indgået et nyt koncept sammen med restaurantkæden Bone's, som genåbnede mange af sine restauranter den 18. maj efter Covid-19 nedlukningen.

Siden Bone’s fra den 18. maj atter åbnede størstedelen af sine danske restauranter, indledtes samtidig et nyt samarbejde med select-service hotelkæden, Zleep Hotels.

Hotelkæden Zleep Hotels og restaurantkæden Bone’s har indgået et samarbejde med et nyt koncept. Et koncept henvendt de gæster – heriblandt også golfspillere -, der ønsker at kombinere hotelophold og restaurantbesøg.

– Jeg tror, det er vigtigt at tænke kreativt og i nye baner. Nu måske mere end nogensinde før. Vores partnerskab med Bone’s sikrer nye synergier, og vi får herved mulighed for at støtte hinanden, når landet igen åbner. Jeg glæder mig meget til at få projektet søsat, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, og tilføjer:

-Konceptet er enkelt. Alle, der booker et ’Zleep loves Bone’s-ophold’, får et gavekort til Bone’s med i opholdet.

Zleep Hotels og Bone’s har begge adresser i byerne København, Roskilde, Kolding, Billund, Aarhus og Aalborg, og det er da heller ingen tilfældighed at netop disse virksomheder har valgt at gå sammen:

– Vi værdsætter kvalitet til en god pris, og det ved jeg, at Zleep Hotels også gør, og derfor går vi rigtig godt i spænd. At vi nu sammen kan tilbyde gæster en kombineret hotel- og restaurantløsning, gør i mine øjne gæsteoplevelsen endnu mere attraktiv, fortæller Jan Laursen, administrerende direktør i Bone’s.

Samarbejdet og konceptet løber foreløbigt til og med juli.