75 år med udvikling og dynamik i Asserbo 

Asserbo Golf Club har rundet sit 75 års-jubilæum. Foto: Asserbo Golf Club

Formanden for Dansk Golf Union roste Asserbo Golf Club for at være i konstant udvikling. I anledning af jubilæet er der også udarbejdet en bog, som kan læses digitalt. 

Asserbo: Asserbo Golf Club har fejret 75-års jubilæum, hvor der var rigtig flot fremmøde. Også formanden for Dansk Golf Union, Lars Broch Christensen, var blandt gæsterne. DGU-formanden udtrykte ros til klubben for at være i konstant udvikling. 

Samtidig anerkendte Lars Broch Christensen for forvandlingen fra at være en klub for københavnske sommerhusejere til at være en klub, som nu er stærkt forankret i lokalsamfundet. Broch Christensen er selv kommet i klubben i mere end fire årtier – både som juniorspiller og siden som holdleder. 

Jubilæumsbogen fra Asserbo Golf Club, som kan læses digitalt.

I forbindelse med jubilæet er der udarbejdet en jubilæumsbog: 

Den har følgende indledning:  

– I Nordsjælland, ganske få kilometer stik nord for købstaden Frederiksværk, mellem to landevejen – Liselejevejen og Helsingevejen – ligger en god og køn golfbane. Den ligger på velegnede, sandde jorde i bølget terræn med lune små dale og vindblæste bakketoppe, hvorfra der er udsigt til Arresøens store flade, der ustandseligt skifter farve, til Hesselø i Kattegat og til Isefjorden. Banens og klubbens navn er Asserbo – helt korrekt Asserbo Golf Club, der er den niendeældste golfklub i Danmark.  

Bogen er skrevet af Arne K. Larsen med flere, mens Annie Christensen, Pernille Fredgaard samt formanden Peter Fredgaard har redigeret. 

Bogen kan læses HER 

 Bogen kan også købes i shoppen for 25 kr.