Sydtysk wellness-hotel tæt ved golfbane og vinmarker

Klassisk tysk byggestil, nærmest kongeligt ser det ud ved ankomsten til Wald und Schlosshotel Friedsrichsruhe.

I den nye Relax Guide 2021 er wellness-hotellet Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe i den tyske delstat Baden-Württemberg – for 11. gang i træk – hædret med de eftertragtede fire liljer. Den ene hotellets fire restauranter har fået tildelt to Michelinstjerner. Kun 200 meter fra hotellet ligger Heilbronn-Hohenlohe Golf Club.

Baden-Württemberg, Tyskland: Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe i den sydtyske delstat Baden-Württemberg er placeret i en smuk slotspark. Ikke langt fra hotellet snor Neckar-floden sig ind mellem smukke landsbyer og vinmarker.

Det femstjernede wellness-hotel rummer 66 værelser og suiter i to stilarter; den nærmest kongelige stil og den mere moderne. Værelserne er fordelt i fem forskellige bygninger: En historisk jagthytte, haven og porthuset, hovedbygningen samt spahuset.

Det 4.400 kvm store spa- og wellnessområde tilbyder alt, hvad der er godt for krop og sjæl, herunder en række forskellige afslappende behandlinger med kvalitetsprodukter.

Kun et par hundrede meter fra hotellet ligger den smukke golfbane, Heilbronn/Hohenlage. PR-foto

Golfspillerne har også optimale udfoldelsesmuligheder, for de kan kan boltre sig på en parklignende 27-hullers golfbane i Heilbronn-Hohenlohe Golf Club, hvor der også er et golfakademi. De tre sløjfer på banen har fået navnene “Limes”, “Friedrichsruhe” og “Schlosspark”, og golfbanen passer harmonisk ind og giver en smuk udsigt over Hohenlohe-regionen. Hotellets gæster kan spille til reducerede greenfee-priser.

Golfbane i kendt tysk netværk

Golfbanen ligger kun 200 meter fra hotellet – og ligger smukt i landskabet ved landsbyen Hohenloher. Golfbanen er en del af netværket Leading Golf Clubs of Germany – og byder sig til med masser af kvalitet og med en bane, hvor der er en del vand i spil.

Men tilbage til hotellet, som tidligere i år blev hædret i det anerkendte Relax Guide med fire liljer og 20 ud af 20 mulige point. Det er første gang, at et wellness-feriested opnår den hæder.

Så er der serveret i Le Cerf; hotellets Michelin-restaurant. PR-foto

Der er også kælet for det kulinariske på Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe: I fire forskellige restauranter tilbydes et varieret udbud fra regionale retter, lette wellness-bowls til et mere avanceret Haute Cuisine i gourmetrestauranten “Le Cerf”, der har to Michelin-stjerner. Her hersker stjernekokken Boris Rommel med franske klassikere, som han fortolker på en moderne og innovativ måde.

Fra Tysk Turist Information lyder det:

– Efter den lange, udmattende COVID-19 lock-down i det meste af verden oplever vi stor udlængsel, og mange har brug for selvforkælelse. Også derfor glæder det mig at se, at Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe i Baden-Württemberg netop har modtaget endnu en flot hædersbevisning. Tyskerne har en lang og gedigen tradition for kurophold og kurhoteller, og de holder et højt niveau, siger Bo Schou Lauridsen, turistchef i Tysk Turist Information.