Backtee klæder om til efterårsmånederne

Efterårsmode til herrerne fra Backtee.

Sommeren er slut; nu gælder det om at holde varmen. Backtee designer til alle årstider.

Det gælder om at være klædt ordentlig på til efterårsmånederne.

Danske Backtee designer golftøj til alle fire årstider. I de kolde måneder er de tekniske materialer i fokus. Materialerne holder fugt væk fra kroppen og de flere lag sikrer den optimale præstationstemperatur.

Til damerne er der First skin – fremstillet i et let strækbart materiale, som holder dig tør og varm. Trøjen er designet med lav krave og har en god, tætsiddende pasform som gør den perfekt til at være det inderste lag i dit outfit.

Efterårsmode til kvinderne fra Backtee.

Ovenpå first skin trøjen, kan man vælge at bruge en baselayer. Baselayeren er fremstillet i et let, svedtransporterende og strækbart materiale. Den nye hooked jacket er som sådan ikke et typisk golf item, men er rigtig god at have med, på golfbanen.

Dame fleece kasket sikre dig den varme du har brug for i koldt vejr. En strop på bagsiden muliggør individuel tilpasning.

Herre-inspiration

Til herrerne er der også en first skin i et super komfortabelt basis-lag til golf, den er fremstillet i et let, svedtransporterende og strækbart materiale, som holder dig tør, varm og komfortabel.

Klassisk ensfarvet strikket herre golf windbreaker. Foret med en let polyester/spandex kvalitet, der holder dig varm og komfortabel på golfbanen, samt holder vinden ude.

Til benene foreslås Backtee’s vandtætte termobukser med 4-way stretch og fleecefoer. Og til sidst en varm strikhue, der holder hovedet og ørerene varme på en blæsende dag.