Tilbud på efterårs-hvil på Lübker Golf Resort

Lübker er med en ranking som nummer 33 den højest-placerede af de fem danske baner, der er med i Golf Worlds top 100-liste. Foto: Lübker Golf Resort

Der er ved at være løvfald over den danske golfsæson. Lübker Golf Resort står klar med efterårsophold med golf og god mad.

Nimtofte, Djursland: Måske er børnene på efterårsferie hos bedsteforældrene. Måske er de fløjet fra reden.

Det giver i efterårsferien mulighed for et tiltrængt efterårs-hvil på Lübker Golf Resort, hvor der kan spilles golf om dagen i flotte efterårsfarver. Samtidig kan der slappes af om aftenen i en af boligerne med udsigt over den grønne baner.

I efterårsferen er der priser fra 895 kroner pr. person. Gæsterne kommer til at bo direkte på banen i en af de mange luksusboliger eller -lejligheder. Boligerne er indrettet med 2-3 soverum, et opholdsrum med fuldt udstyret køkken, TV, wifi samt privat terrasse/altan.

Middag i Brasserie Lübker

Der er ingen grund til at tænke på madlavningen efter dagens golf. Kokke og tjenere står gerne for en lækker middag i Brasserie Lübker, hvor der er ro og fred til at tale om dagens mange indtryk. Næste morgen er der morgenmad, inden der eventuelt sættes kurs ud mod endnu en runde.

Indkvarteringen foregår i luksushuse og -lejligheder lige ved banen. (Foto: Lübker Golf Resort)

I den samlede pris er der inkluderet greenfees, overnatning i luksus-bolig, morgenmad, linned, håndklæde og slutrengøring. I efterårsferien er 25 procent på golfophold.

Tilbuddet gælder fra fredag den 12. oktober til søndag den 21. oktober – og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

SE PRISERNE PÅ WELLNESS- OG GOLFOPHOLD…