Brundtland Golfcenter satser på nye medlemstyper

Brundtland Golfcenter i Toftlund i det midtsønderjyske med klubhus samt hotel-lejligheder. Foto: Brundtland Golfcenter

Nye medlemsskaber skal være med til at øge spillerantallet i den midtsønderjyske golfklub.

Toftlund: Mange – især yngre mænd i den erhvervsaktive alder 30-60 år – har ikke tid til 1-2 gange om ugen at gå 18 huller og udnytter derfor deres medlemskab af en golfklub så dårligt, at flere i de seneste år har sagt farvel til golfsporten.

Den udvikling vil Brundtland Golfcenter gerne være med til at stoppe og imødekomme og derfor har Brundtland Golfcenter udviklet en række helt nye tiltag for de, der ikke nødvendigvis ”bor” på golfbanen.

Flex-priser fra 595 kroner

Flex-medlemskab inkl. DGU-kort tilbydes for kun 595 pr år – og oven i tilbyder Brundtland Golfcenter alle indehavere heraf at kunne købe 10 personlige greenfee-billetter til kun 2.500 mod normalt 3.500.

– Forklaringen er, at vi jo ikke blot ønsker at sælge et upersonligt Flex-medlemskab til folk, men også gerne vil have dem til at komme hos os og opleve vore fantastiske faciliteter – den meget roste og altid velplejede bane, vor hyggelige café, restaurant og selskabslokaler samt vort dejlige hotel, fortæller forretningsfører Jan Storgaard.

Han føjer til: – For de spillere, der ikke har tid eller ikke holder til at gå 18-hullers banen, tilbyder vi et Pay & Play-medlemskab til vores 9-hullers bane ved skoven, der ikke blot er en par 3-bane, men som også har to spændende par 4-huller, søer, vandløb, bunkers og flotte greens, så det er en rigtig golfbane.

Endelig ønsker banen at tiltrække nye spillere og spillere udefra, der måske i dag er trætte af lange ventetider på starttid, og vælger man at skifte klub eller er man ny golfspiller og ikke tidligere har været medlem af den lokale golfklub i Toftlund, tilbydes det første års kontingent med en rabat på 3.000 eller 50 procent, således at det første fulde år kun koster 3.000, forudsat man binder sig til et år efterfølgende til normalpris, som banen til gengæld garanterer højst vil blive 6.000 – altså ingen skjulte prisstigninger.

fakta

Brundtland Golfcenter

Brundtland Golfcenter består af 18-hullers mesterskabsbane, 9 hullers pay & play bane, driving range med overdækkede udslagssteder og fri brug af træningsbolde, indspilsgreen, øvebunker og 18 hullers puttinggreen.

Centret driver tillige cafè og restaurant med to selskabs- og mødelokaler hver med plads op til 150 personer og adgangsforholdene er særdeles handicapvenlige, idet man forrige år fik installeret elevator til 1. sal. Der er særdeles fine parkeringsfaciliteter lige uden for restaurant og klubhus, der også indeholder omklædnings- og badefaciliteter.

Lige ved siden af driver banen et lækkert hotel bestående af 22 luksuriøst udstyrede lejligheder med egne terrasser og udsigt over banen.