Callaway-drivere bag tremmer

Rogue-serien fra Callaway er opbygget med Jailbreak-effekten med titaniumstnger lige bag slagfladen. Foto: Callaway

Tre modeller – Standard, Sub Zero og Draw – er navnene på Rogue-serien fra Callaway. Alle er de opbygget med Jailbreak-effekt, hvor lette titanium-stænger forbinder krone og sål.

Det er unægtelig sin sag, som ingeniørerne hos Callaway har haft, da de begyndte at designe og udtænke næste version efter Epic-serien. Epic blev den mest solgte driver i de forenede stater.

Men nu er Rogue-serien på markedet; endda tre af slagsen. Tre forskellige drivere, som er bygget med den såkaldte Jailbreak Effect. Callaways nye drivere er nærmest bogstaveligt talt kommet bag tremmer, fordi der er placeret titaniumm-stænger mellem kronen og sålen.

Her er trioen i Rogue-serien. Fra venstre Draw, Sub Zero og Standard. Foto: Callaway

Det gør ikke bare køllehovedet lettere, men designet er også blevet tyndere for at skabe yderligere fleksibilitet med øget længde og højere boldhastighed som gevinster. I driver-serien er der også arbejdet med et Speed Step-system, som er konstrueret i samarbejde med flyproducenten Boeing. Det har handlet om at få mere aerodynamik.

Tre modeller

De tre modeller har fået navnene: Standard, Sub Zero og Draw.

Standard-modellen er den, som nok passer de fleste, mens Sub Zero er for spillere, der har brug for reduceret spin og en fladere boldkurve. Det er de bedre spillere, som mest af alt kan udnytte denne model. Endelig er der Draw-modellen, som er for dem, som kæmper med det bæst, som kaldes for Slice.

Bagerst i bunden af Draw-driveren sidder midt i en skrue, som kan indstilles, så spilleren kan opnå et lige slag.

Pris: 4.299 kroner