Callaway fornyer Epic-modellerne

I slutningen af februar 2021 ventes de nye Epic-modeller fra Callaway at ramme markedet. Pressefoto

Med nye drivere samt fairwaykøller har Callaway opdateret den populære Epic-serie.

Epic-serien fra Callaway kom på markedet tilbage I januar 2017. Siden har Callaway blandt andet også lanceret Roque og Mavrik, men forud for 2021-sæsonen kommer nu en fuldstændig opdatering af Epic.

Det drejer sig om driver-modellerne Speed, Max og Max LS, og desuden lanceres fairwaykøllerne i versionerne Speed og Max.

Med den nyeste teknik har producenten fra Carlsbad i Californien fremstillet materiel, som kan sikre høje boldhastigheder kombineret med mest mulig tilgivelse, således at der er noget i Epic-serien for stort set allerede spillere – uanset niveau.

Fairwaykøllerne kommer i to versioner – Speed og Max. PressefotoEn stor del af kronen er fremstillet i Triaxial-karbon, og der er på ny anvendt kunstig intelligens for at få fremstillet serien, hvor der fortsat satses på Jailbreak, hvor to mindre titaniumstænger bagerst i køllehovedet er nesbetydende med, at der sikres mere boldhastighed og dermed mere længde. Den teknologi er nu forfinet.

De tre modeltyper Speed, Max LS og og Max. Sidstnævnte henvender sig mest til  spillere med moderate svinghastigheder, og hvor der i slagfladen er indbygget mest mulig tilgivelse.

Driver-typerne i Speed og Max kommer med 9, 10.5 og 12 grader, mens Max LS-typen har henholdsvis 9 og 10.5 grader.

Pris: Set til 4.299 kroner.