CodeChaos fra Adidas med delvist genanvendte materialer

Den hvide farve er blot én af flere farvemuligheder hos herrerne. PR-foto

CodeChaos-modellerne er Adidas’ nye bud på en anderledes sko – til mænd, til kvinder og til juniorer.

CodeChaos. Det er navnet på den nye golfsko fra Adidas. Overdelen er fremstillet med en række genanvendte materialer – og har mindst 50 procent genanvendt indhold. Med produktet er det et eksempel på en af Adidas’ løsninger, der hjælper med at reducere plastikaffald.

Det mikrojusterbare og patenterede Boa Fit System er designet til dynamiske bevægelser og er specialkonstrueret til at give en sikker pasform med uforlignelig nøjagtighed.

Ydersålen er med Twist Grip og gripmore-gummi, som matcher kroppens skiftende vægt for at give et sikkert fodfæste gennem hele svinget.

Også kvinderne har flere farver at vælge mellem. PR-foto

Hver detalje på golfskoen, som er helt uden pigge, er skabt med et formål. Fra den omsluttende Twist Grip-ydersål til boost i fuld længde giver skoen en trækkraft og en energifyldt fornemmelse. Boa Fit System giver mulighed for at finjustere pasformen med en drejeskive. En vandtæt og smudsafvisende overdel holder fødderne tørre og rene, så fokus kan fastholdes på spillet.

CodeChaos 22 Boa Spikeless-skoen kommer I to farver: Core Black/Dark Silver Metallic/Impact Orange samt Cloud White/Crew Navy/Crystal White.

PRIS: 1.599 kroner