Ecco Golf fejrer 10-året for hybridrevolutionen med Street 10

Den nye Street 10 fra Ecco Golf markerer ti-året for den revolutionen indene for golfsko.

Golf Street 10 er netop lanceret fra Ecco Golf. Det er en special-edition sko, der kun fås hos udvalgte forhandlere og e-shops. Den hylder det ikoniske og originale hybriddesign med et nutidigt sæt af egenskaber.

De globale golfskoinnovatorer, Ecco Golf, har afsløret Ecco Golf Street 10, en hyldest til 10-års jubilæet for hybridrevolutionen, der blev startet af Ecco Golf og ambassadør Fred Couples, som gjorde den originale Golf Street berømt, da han bar den ved The Masters i 2010.

Et koncept, der ændrede måden folk tænker på golfskodesign og af de fleste bliver betragtet som den største game-changer i golfskoens historie. Den originale Golf Street var skabt ud fra den antagelse, at en golfsko kan være meget mere end bare en golfsko.

Mange af skoene i den nuværende Ecco Golf-kollektion, deriblandt Golf Street 10, benytter stadig den prisvindende Ecco Dynamic Traction-system, all-day hybrid ydersål, som blev brugt i den originale Golf Street og har bestået tidens test.

For at ære det oprindelige og banebrydende design, har Golf Street 10 brugt de samme elementer, men har fået tilføjet flere diskrete og klassiske detaljer af luksus og elegance.

Pris: 1.800 kroner