Costa Navarino bliver en del af prestigefyldt netværk

Golfbanerne på Costa Navarino-resortet ligger alle med en forrygende udsigt ud over havet. PR-foto

Det græske golf-mekka er nu tilsluttet European Tour Destinations. Nyheden er endnu et plus for det innovative resort ud til Messinian-kysten.

Costa Navarino, Grækenland: Der sker nærmest konstant ting og sager på Costa Navarino – det absolut førende græske golfresort.

Beliggende på tværs af Messinian-kysten i Grækenland og skabt efter principperne for bæredygtig udvikling, byder Costa Navarino på ikke færre end fire signaturgolfbane – herunder to nye José María Olazábal-designs ved Navarino Hills, som åbnede i februar i år.

Olazabals kreationer inkluderer verdens første International Olympic Academy golfbane og den nærliggende Hills Course, som komplementerer de veletablerede Dunes og Bay Course – designet af Bernhard Langer med henholdsvis EGD og Robert Trent Jones Jr.

Tre femstjernede hoteller

Golfgæster har i øjeblikket et valg mellem tre femstjernede hoteller – The Romanos, a Luxury Collection Resort, The Westin Resort Costa Navarino og det nyåbnede W Costa Navarino. Som om det ikke skulle være nok, så vil Costa Navarino fra næste år tilføje luksusindkvartering med afsløringen af det første Mandarin Oriental-hotel i Grækenland.

Ian Knox, leder af European Tour Destinations konstaterer: – Efter at være blevet anerkendt som et førende eksempel på bæredygtig turisme, er Costa Navarino unægtelig en eftertragtet, miljøvenlig destination i hjertet af Middelhavet – og en vi ser frem til at blive arbejder med.

En kort og naturskøn køretur fra Kalamata International Airport viser Costa Navarino en overflod af fritids-, kultur- og wellnessaktiviteter samt spisning og autentiske lokale oplevelser. Destinationen er udviklet med hensyn til regionens naturlige skønhed og kulturelle arv.

Costa Navarino er nu også ved at blive kendt som et sted at bo. Det byder på en samling af luksusvillaer.

Af Jørgen Schultz

fakta

European Tour Destinations

European Tour Destinations er et globalt netværk af golfbaner i verdensklasse på tværs af 19 lande på tre kontinenter.

Hver destination er en del af udvalgte prestigefyldte golfresorts med deres identitet tæt på linje med The European Tour Group, hvilket skaber et unikt partnerskab. Det er med til at sikre, at alle gæster kan nyde den enestående oplevelse, der kan forventes af familien til en af spillets fremmeste organisation.

Netværket omfatter nogle af de mest prestigefyldte golf- og livsstilsresorts i Europa, Mellemøsten, Sydøstasien og Det Indiske Ocean.