Drømmen om eksklusivt feriested i Skotland kan realiseres gennem deleøkonomi

Sådan ser det eksklusive feriested ud i det centrale Skotland. Foto: Mit skotske slot

Mit Skotske Slot er navnet på et projekt, hvor 136 danske familier med en investering på 250.000 kroner kan blive medejer af feriested i Perthshire i det centrale Skotland. Info-møder rundt i landet i april.

Pitlochry, Skotland: Det kan være sin sag at rejse økonomi til at blive ejer af et eksklusivt feriested i udlandet. Men hvis nu købet kan deles op i mindre bidder – i aktier – er muligheden alt andet lige noget større. Det er filosofien bag projektet ”Mit skotske slot”.

Folkene bag projektet har i flere år haft drømmen om lettere adgang til at udforske og opleve Skotland.

– Et sted, hvor vi kan nyde tilværelsen sammen med familien. Et sted, hvor det er let at invitere venner fra golfklubben, jagtselskabet eller mountainbikeklubben med over til. I 2018 realiserede vi drømmen for 160 danske familier i Mit franske Slot a/s. De købte og betalte 45 millioner kroner kontant for et større eksklusivt feriested i Provence. Her i 2019 realiserer vi igen drømme. Valget er faldet på Skotland, og vi vil gerne invitere dig med, sådan hedder det på projektets website mitskotskeslot.dk

Projektet

Projektet i Skotland er sammensat således, at der kan købes en ejerandel i et eksklusivt feriested, man ellers aldrig ville komme i nærheden af. Projektet er baseret på, at 136 danske familier betaler en forholdsvis beskeden sum på 250.000 kroner.

Feriestedet ligger iddelt i regionen Perthshire i det centrale Skotland. Nærmere bestemt byen Pitlochry, midt mellem Edinburgh og Inverness. Foto: Mit skotske slot

Videre på sitet hedder det: – Ud over at vi sammen køber et helt unikt sted, et eksklusivt præmieret Small Hotel – køber vi os også ind i et fællesskab. Herved får vi mulighed for at praktisere en række interesser og aktiviteter sammen med andre. Ved at løfte i samlet flok, bliver drømme til virkelighed.

Feriestedet ligger ideelt i regionen Perthshire i det centrale Skotland. Nærmere bestemt byen Pitlochry, midt mellem Edinburgh og Inverness. Der er kun 90 minutters kørsel fra Edinburgh Lufthavn, 95 minutter fra Glasgow lufthavn og desuden med direkte tog- og busforbindelser. Kombinationen af tilgængelighed, direkte adgang til højlandets store natur, fine indkøbsmuligheder, kultur, og et stort udvalg af aktiviteter gør Pitlochry til det ideelle udgangspunkt for både afslapning, oplevelse og aktivitet.

Pitlochry er en historisk by, der siden victoriatiden er vokset op omkring floden Tummel, der smukt snor sig gennem en bred dal med vild natur og højland til begge sider. Byen ligger få kilometer fra nationalparken Cairngorms. Byen har eget teater, flere destillerier, golfbane, bar og restaurationsliv, stort supermarked, slagter, turistkontor og et udvalg af outdoor butikker og tilbud.

Et køb giver seks ugers råderet i løbet af året.

Ole Thalund, Børge Bisgaard og Kim Folmann er kontaktpersonerne på websitet. Der er yderligere info på: mitskotskeslot.dk

fakta

Info-møder og åbent hus

I forbindelse med projektet ”Mit skotske slot” er der info-møder.

Møderne foregår følgende steder:

København: Onsdag den 3. april klokken 17-19. Revisorhuset i Birkerød, Blokken 90, 3460 Birkerød.

Middelfart: Onsdag den 10. aprilklokken 19-21, Huset, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Århus: Tirsdag den 16. april klokken 19-21, Vester Allé 8, 8000 Århus C.

Tilmelding til info-møder skal ske ved at anvende tilmeldingsformularen på websitet: mitskotskeslot.dk

Der er også mulighed for at medvirke ved åbent hus-arrangementer, hvor feriestedet kan besøges, og hvor der er rundvisninger.
Det sker lørdag og søndag den 4.-5. maj samt igen lørdag-søndag den 8.-9. juni.