Jyderne har fået lettere adgang til de skotske golfbaner

Flyselskabet DAT har overtaget ruten fra Esbjerg Lufthavn til Aberdeen. Dermed er der blevet lettere adgang til de skotske golfbaner. (Foto: DAT)

Flyselskabet Danish Air Transport (DAT) flyver fra Esbjerg Lufthavn til Aberdeen. Det giver nem adgang til golfens hjemland.

Esbjerg: Da det britiske flyselskab BMI gik konkurs tilbage i februar, gik det ikke lang tid, inden der igen var aktivitet på den såkaldte ”olierute” mellem Esbjerg Lufthavn og Aberdeen på den skotske østkyst.

Nu er det Danish Air Transport (DAT), som flyver på ruten, og dermed er der nem adgang til at opleve Skotland. Om det så er landets historiske slotte, den fængslende historie, whisky-destillerier eller de mange fantastiske golfbaner.

Én af de historiske baner på den skotske østkyst er Montrose Medal Course.

I øjeblikket er der attraktive forårspriser på billetter mellem Esbjerg og Aberdeen. Frem til den 12. april er der mulighed for at booke plads til priser fra 998 kroner tur/retur. Rejseperioden er indtil den 31. maj.

DAT, som fejrer 30 års jubilæum i år, kender rigtig mange golfspillere fra i særdeleshed de populære rejser til Porto Santo – naboøen til Madeira. Men DAT flyver også på en lang række andre ruter.

Billetter kan bookes på websitet: www.dat.dk