Ekstrem innovation i Ecco’s nye Biom Cool Pro

Overdelen af skoen er lavet med ekstra stærke, holdbare og tynde Ecco Rich Two-Tone Yak-læder fra Ecco’s egne garverier.

Natural motion og vandtæt åndbarhed mødes, når Ecco Golf afslører sin nye Biom Cool Pro.

De danske golfsko pionerer, Ecco Golf, har kombineret to ekstremt innovative teknologier for at nå et nyt niveau af performance med lanceringen af Ecco Biom Cool Pro.

Den nye sko er er en fremragende fusion, der giver en helt enestående performance hybrid golfsko. Den benytter de testede fordele, som teknologierne fra Biom og Gore-Txt Surround platformene giver til at sikre uovertruffen, åndbar komfort runde efter runde.

Biom Cool Pro er bygget på Ecco’s eksklusive Biom Natural Motion læst for at sikre en anatomisk pasform, der støtter fodens naturlige form. Den har en tæt-på-jorden sålstruktur, der giver fremragende kontakt med jorden.

Den banebrydende Tri-Fi-Grip ydersål sikrer multifunktionel zone-performance gennem tre dele; en for stabilitet, en anden for holdbarhed og en tredje for rotationsstøtte. Ved at bruge ultra holdbar T.PU, kan den modstå sliddet på og udenfor banen, uden at det går ud over funktionaliteten.

Vejledende udsalgspris: 1.800 kroner