Ecco’s til dato letteste golfsko i læder

En stilfuld diamantformet prægning på overdelen af de nye Ecco S-Lite øger komforten med letvægts-åndbarhed, mens en blød tekstilforing giver en ekstremt komfortabel fornemmelse om foden. En støbt læderhæl sikrer ekstra støtte, og en indvendig forstærkning af tåen giver et stabilt fodfæste gennem svinget.

Den innovative danske golfskofabrikant, Ecco Golf, afslører deres seneste revolutionerende design, Ecco S-Lite, en enestående hybrid golfsko, der bryder grænser, som den letteste lædergolfsko, firmaet nogensinde har fremstillet.

Med en frisk og innovativ tilgang til golfsko design, blander Ecco S-lite banebrydende design med komfort, hvilket giver en ultralet oplevelse på banen.

Letvægts Ecco Rich Two-Tone Yak-læder overdele foret med bløde tekstiler giver naturlige vandafvisende og åndbare egenskaber. Den banebrydende E-DTS™ LITE sål sikrer prisvindende fodfæste og uovertruffen fleksibilitet med masser af greb på banen.

Den innovative multi-injection produktionsproces har gjort det muligt for Ecco Golf at designe en base, der er 66 procent tyndere end andre såler, som firmaet tidligere har lavet. Det gør den til den perfekt sko, når man skal ud at rejse eller skal spille en aftenrunde på en varm sommerdag.
Ecco S-Lite er et bevis på virksomhedens dedikation til innovation gennem et unikt sæt af performance- og komfortegenskaber, blandt andet:

● Luksuriøs og holdbar Ecco Yak-læder, fremstillet på firmaets egen garverier

● En prisvindende E-DTS™ hybrid ydersål, der med mere end 100 traction bars og 800 traction angles giver uovertruffent greb under alle forhold

● Fluidform-teknologi – en “fase-ændrings” proces – der benytter specielle flydende materialer, der samles om en anatomisk læst. Det sikrer en nøje afstemt balance mellem stødabsorbering og fjedring samtidig med, at det giver en integreret, fleksibel og holdbar binding uden de kompromiser, der er normale med syede eller limede samlinger.

PRIS: Herrer – 1.300 kroner. Damer – 1.200 kroner.