Er du klar til brølene på Augusta National?

Thorbjørn Olesen fik en særlig invitation sammen japanske Ryo Hisatsune og Joaquin Niemann fra Chile. 83 spillere er i feltet. Foto: Masters.com

To danskere – Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen – repræsenterer de rød-hvide farver, når det går løs i Georgia torsdag den 11. april.

Det er forår i sydstaterne i USA. Et væld af blomster står i fuldt flor, og Augusta National vil som sædvanlig står knivskarpt, når det gælder løs med årets første major – Masters.

To danskere er med i feltet, hvor spanske Jon Rahm skal forsvare sin grønne jakke efter sin triumf i 2023. Nicolai Højgaard er med for første gang på den sagnomspundne bane, mens Thorbjørn Olsen, som fik en særlig invitation, er med for fjerde gang.

Da Olesen var med for første gang tilbage i 2013, gjorde han en fantastisk figur med en delt sjetteplads. I alle sine tidligere deltagelse i Masters har Thorbjørn Olesen formået at klare cuttet.

Masters har sin helt egen og særlige historie. Ikke minst fordi det er den eneste major, som år efter år foregår på samme bane.

Af Jørgen Schultz