Hvem skal i den grønne jakke i sydstaterne?

Så går det løs med Masters i Georgia.

Feltet af potentielle favoritter til at snuppe årets første major er bredt. Kun et lille halvt år efter en usædvanlig efterårsturnering med Dustin Johnson som vinder går det løs igen i Augusta.

Augusta, USA: De kommende fire dage er hele verdens golf-øjne rettet mod Augusta National i Georgia.

Årets første major – Masters – afvikles. Det er kun et halvt år siden, at Dustin Johnson kunne trække i den grønne jakke, efter at han cruisede til sin første Masters-titel. Nu er forårsfarverne intakte på den ikoniske bane i sydstaterne.

Og feltet af favoritter er bredt som sjældent set før. Dustin Johnson nævnes igen af bookmakerne som en godt bud på at genvinde titlen. Men konkurrenterne ånder ham i nakken og står på spring.

Bryson DeChambeau er én af dem, det samme er Jordan Spieth, som efter at have kæmpet med sit spil i flere år, nu igen ser ud til at have fundet tilbage til tidligere tiders storform. Endelig er også Justin Thomas en af favoritterne.

Set med europæiske øjne er det pludselig veteranen Lee Westwood, som nævnes som et bud. Han er i forrygende form, men Westwood tilhører den skare af storspillere, som aldrig har vundet en major. Spanske Jon Rahm er en anden kandidat. Han nåede frem til Augusta efter at være blevet far i lørdags.

Og ingen Masters uden at nævne Rory McIlroy, som kæmper med sit sving og sit spil – men før har vist, at på Augusta National kan han være med helt fremme. Masters er den eneste af de fire major, som nordireren endnu ikke har vundet.

TV 3 Sport og Viaplay sender fra den legendariske turnering.