Erfaren leder fra golfbranchen er ny manager i Lübker Golf Klub

Hans Lavrids Knudsen er tiltrådt som ny manager i Lübker Golf Klub. Pressefoto

Hans Lavrids Knudsen tiltrådte den 16. marts. Ansættelsen sker som et led Lübker Golf Klubs planer for en kraftig udvikling.

Nimtofte, Djursland: – Jeg er kommet på Lübker Golf Resort lige siden det fantastiske anlæg åbnede. At jeg nu står her og har mulighed for at arbejde i de skønne omgivelser, og være med til at præge udviklingen på og omkring et af Europas fineste golfanlæg, er jeg utroligt glad for.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Lübker Golf Klub. Hans Lavrids Knudsen, som er blevet ansat som golfmanager klubben, tiltrådte den 16. marts – og skal fra begyndelsen altså også slås med coronakrisen.

Ansættelsen er sket som et led Lübker Golf Klubs planer for en kraftig udvikling af klubbens aktiviteter.

Tidligere chef i Acushnet Danmark

Hans Lavrids Knudsen er en kendt skikkelse i danske golfkredse, idet han gennem de seneste 30 år har bestridt flere chefstillinger i branchen, herunder 25 år som direktør for Acushnet Danmark, som er producenten bag de store brands Titleist og Footjoy. Derved har han færdedes rundt i alle landets golfklubber og netværk omkring sporten.

– Med sin store ledelseserfaring, kendskab til sporten og evne til at servicere kunder på alle niveauer, er vi i klubben glade for og overbeviste om, at vi har fundet en daglig leder af klubbens aktiviteter, som er langtidsholdbar, udtrykker klubbens formand Thomas Kylling.

Hans Lavrids Knudsen tilføjer selv: – Jeg glæder mig nu til at møde medlemmer, greenfee spillere, opholdsgæster, leverandører og erhvervskunder. Potentialet i Lübker Golf Klub og resortet som helhed er stort og uforløst, og jeg håber, at jeg med mine kompetencer, energi og mit netværk kan yde et godt bidrag til at forløse potentialet i de kommende år.