Backtee donerer del af omsætning til den lokale golfshop

Backtee er klare til at donere en del af online-omsætningen til de lokale golfshops. Foto: Backtee

Backtee er klar til at sende 25 procent af online-omsætningen videre til de mange golfshops, som er forhandlere af mærket.

Coronakrisen gør ondt ude i de danske golfklubber. I en tid, hvor Dansk Golf Union har anbefalet, at klubhuse, træningsfaciliteter og baner holdes lukkede, halter det også, når det gælder den lokale golfshop.

På grund af den udfordrende tid har Backtee besluttet at komme de mange golfshops, som er trofaste forhandlere, til undsætning og hjælpe til med at få hverdagen til at løbe rundt.

– Vi vil gerne bidrage til at minimere de tunge økonomiske konsekvenser, det kan have for den lokale golfshop. Det gør vi ved at donere 25 procent af vores online omsætning til den forhandler, som du mener skal have del af netop dit køb i vores online shop, lyder det i et nyhedsbrev fra Backtee.

I nyhedsbrevet føjes der til: – Det eneste, du skal gøre, er at skrive navnet på forhandleren i beskedfeltet, når du checker ud ved et køb. Herefter sender vi 25 procent af salget videre til den respektive shop. Måske er der tale om et lille beskedent tiltag, men vi håber alligevel, at du ser idéen i det og vil være med til i fællesskab om at støtte vores mange loyale forhandlere i en vanskelig tid.

De shopper, der kan vælges imellem, findes på denne oversigt.

Tiltaget fra Backtee gælder indtil videre til og med den 30. marts. hvor der også tilbydes fri fragt.