Fantasipris: Skjoldenæsholm Golfcenter til salg for 25 millioner kroner

Næsten tre måneder efter at være blev sat til salg, er der nu ny ejer på Skjoldenæsholm Golfcenter. Foto: Nordicals

Erhvervsmæglerne Nordicals har nu sat det lukkede Skjoldenæsholm-anlæg til salg. Og prisen er markant under, hvad etableringsomkostningerne løb op i.

Skjoldenæsholm: Efter de mislykkede forsøg på at få reddet Skjoldenæsholm Golfcenter er det midtsjællandske golfresort nu sat til salg. Til intet mindre end hvad mæglerne kalder for en fantasipris.

Og det skorter i øvrigt ikke på superlativerne i det salgsmateriale, som erhvervsmæglerfirmaet Nordicals nu kan præsentere.

I alt 147 hektar er der tale om – og med to 18 hullers golfbaner. Foto: Nordicals

– Ubetinget et af de bedste golf-resorts i Skandinavien udbydes nu til salg til en fantasipris, som udgør en brøkdel af, hvad omkostningerne til dette smukke, veletablerede og velholdte resort har kostet at etablere. Dels køb af jord samt tilvirkning af denne, med et totalt jordtilliggende på 147 hektar, overtagelse af og etablering af det samlede golfcenter.

I alt 147 hektar

Sådan hedder det blandt andet i salgsmaterialet. Prisen for hele herligheden er på kun 24,95 millioner kroner. Med i prisen er to 18 hullers baner – henholdsvis Old Course samt Robert Trent Jonbes Jr.’s mesterskabsbane. Desuden er der klubhuset i tre etager.

Resortet har et totalt areal på mere end 147 hektar, hvilket inkluderer banerne, arealerne omkring klubhus, skovområder, åbne arealer og flere søer med vandløb. Alt dette er med til at give en unik og fantastisk naturoplevelse.