Danmarks største golfmesse har ti års-jubilæum

Fra fredag den 25. februar til søndag den 27. februar er Dansk Golfshow en del af Ferie for Alle i Messecenter Herning. Foto: Lars Møller/MCH

Hvis det handler om at få inspiration til golfudstyr og -rejser, så skal der sættes kurs mod hal L ved den kommende weekends Ferie for Alle i Messecenter Herning.

Herning: Det er lidt af en milepæl, som Dansk Golfshow står over for, når dørene til Ferie for Alle i Messecenter Herning åbner fredag den 21. februar og slutter sent søndag eftermiddag.

Flere end 100 udstillere fra ind-og udland samles på Dansk Golfshow, der kan fejre 10-års jubilæum med velgørenhedsorganisationen KidsAid. Siden 2011 er der blevet samlet mere end 400.000 kroner ind til syge danske børn og deres familier, og igen i år er der masser af konkurrencer på messen, der støtter op om det gode formål, heriblandt en helt ny ø-green-challenge.

Udover at hente masser af inspiration er der også lejlighed til at prøve kræfter med det nyeste udstyr inden for golfverdenen. (Foto: Lars Møller)

Danmarks største demodage

Udover det store aktivitetsprogram kan de besøgende få råd og vejledning på messen, som også bliver kaldt Danmarks største demodage. Både velkendte og nye udstillere, som eksempelvis ParaGolf og VisitVesthimmerland, er på plads i Golfhallen, hvor der også er inspiration at hente på rejsefronten med spændende golfdestinationer fra hele 14 europæiske lande.

Ferie for Alle foregår 21.-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.100 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.