Fantastiske spisemuligheder i shopping-paradiset Mall of America

Omkring et halvt hundrede restauranter og spisesteder er der i Mall of America.

Med ikke færre end 520 forretninger samt et halvt hundrede restauranter er Mall of America i Minnesota.

Bloomington, USA: Mall of America er et af de største indkøbscentre i USA. Det ligger ved byen Bloomington, der er forstad til Minneapolis.

Der er særligt tre grunde til, at Mall of America er et ægte shopping-paradis. Med mere end 520 butikker, 50 restauranter og utallige underholdningsmuligheder er det let at forstå, hvorfor shoppingcentret også er et af de mest besøgte turistmål med mere end 42 millioner besøgende årligt.

For mere end 20 år siden åbnede Mall of America for første gang sine døre for de første begejstrede shoppingentusiaster, der pludselig kunne opleve deres yndlingsbutikker samlet på ét sted – i hjertet af Bloomington. I dag er shoppingcenteret meget mere end bare et shoppingcenter. Med hyppige nye tilføjelser til centerets portefølje af butikker, restauranter og attraktioner, er Mall of America en destination i sig selv.

Restaurant Crave er én af mulighederne.

Mad for enhver smag

Selv de mest trænede shopaholics har brug for en pause en gang imellem, og der er et væld af forskellige spisemuligheder at vælge imellem, når sulten melder sig. Med mere end 50 restauranter er der noget for enhver smag.

Oplev underholdende spisning på Cadillac Ranch, Dick’s Last Resort og Bubba Gump Shrimp Co., nyd noget mere elegant på Crave eller FireLake Grill House og Cocktail Bar, eller prøv nye muligheder som Benihana og Hard Rock Cafe.

Der er også et spændende madmarked, hvor gæsterne kan tage en hurtig bid mad, samt barer, hvis man trænger til en cocktail efter en lang dag med shopping.