Forrygende feriefest i Herning

Mere end 55.000 gæster var forbi Messecenter Herning til Ferie for Alle 2024. Foto: Lars Møller/MCH

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der var med til at skabe en sand feriefest i MCH Messecenter Herning. Skandinaviens største feriemesse får rosende ord med på vejen fra udstillerne, der noterer sig en stor købelyst, en helt enestående stemning og et flot fremmøde.

Lad os begynde med et par udtalelser fra blot nogle af udstillerne ved årets Ferie for Alle 2024 i Messecenter Herning:

Jess Krellskov, NordicGolfers: – Det er en gylden mulighed for os at møde de mennesker, der gerne vil på golfferie, i øjenhøjde. Vi skal udstille her, for de mennesker, der kommer fredag, lørdag og søndag er forskellige typer mennesker. Vi har været her i rigtig mange år, og vi startede ud med en mindre stand på 9 kvadratmeter, og i dag har vi over 200 kvadratmeter her.

Stig Kaspersen, Portugals fællesstand: – I Norden findes der ingen rejsemesse, der har den kvalitet som Ferie for Alle. Det er ikke bare et sted, hvor man kommer for at få inspiration. Der bliver rent faktisk virkelig solgt rejser. Vi har været med i en årrække og møder et veloplagt publikum, som er interesseret i de forskellige regioner i Portugal. Det er stedet at være!

Golf, camping, charterferie og Danmarksferie – her det sydfynske ø-hav. Feriemessen rummer det hele. Foto: Lars Møller/MCH

Knap 600 udstillere

579 udstillere og i alt 1.000 virksomheder, 3.000 ferieeksperter og ikke mindst 55.497 ferieglade besøgende skabte i weekenden en bogstavelig talt horisontudvidende og farverig feriefest uden skandinavisk sidestykke. I en inspirerende ramme blev der handlet og booket rejser til den store guldmedalje, og administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen udtrykker stor taknemmelighed til alle involverede.

 – Jeg vil gerne både lykønske og takke alle udstillere og samarbejdspartnere, hver og én, for tre rigtig gode messedage med positiv interesse, nysgerrighed og stor købelyst. Også en både hjertelig og stor tak til de 55.497 besøgende for sammen med udstillerne at have skabt den helt rigtige Ferie for Alle-messestemning i vores haller, siger Georg Sørensen.

 Han glæder sig meget over bekræftelsen af de emner, som han berørte ved messens åbning. Både at det i en verden med alt for meget ufred, uro og uvished er ekstra bekræftende og berigende at mødes og samles om gode ferieoplevelser – og at messemediet igen viste sine særlige kvaliteter:

 – Det glæder mig i særdeleshed, at udstillerne på tværs af feriebrancher bekræfter værdien af dialogerne og mødet ansigt til ansigt med kunderne. Også når det gælder ferier er tillid afgørende, og tillid skabes som bekendt, når vi møder hinanden i virkeligheden. Det både bekræfter og bestyrker mit motto: Det personlige møde går aldrig af mode.

Af Jørgen Schultz