Genoplev alle dine slag – og del dem med vennerne

På billedet ses Jacob Markussens Shot Track, hvor du på samme måde får en grafisk fremstilling af din ydeevne hul for hul. Grafen viser progressionen af dine stableford points over hele runden, og hvor tæt du er på at spille runden i par. Illustration: Ingenium Golf

Den digitale GLFR familie udvides med my.GLFR. Så kan du genopleve hvert eneste golfslag, dele det med dine venner, sammenligne dig med de bedste og derved forbedre dit spil.

Muligheden for at blive en bedre golfspiller på en nemmere måde er i dag blevet stærkt forbedrede. Ingenium Golf har nemlig løftet sløret for en udvidelse af den elektroniske baneguide og scorekortadministrator GLFR. Den nye og intuitive platform gør det nemt for dig at genopleve alle dine golfslag efter runden, du kan dele oplevelsen med dine udvalgte venner, og du kan sammenligne din præstation med de absolut bedste.

– Målet er, at brugerne af GLFR nemmere kan forbedre deres spil, ved at udnytte de informationer, de selv indsamler på runderne. My.GLFR.com er en helt ny platform, og i første omgang har vi fokuseret på den del, vi kalder REPLAY – altså muligheden for at genopleve de slag, der er indsamlet fra golfrunden, siger grundlægger af og chef for afdelingen for udvikling og forskning hos Århus-virksomheden Ingenium Golf, Jacob Markussen.

Platformen stadig i beta

Selv om platformen stadig er i beta, har det været vigtigt med introduktionen allerede nu. Virksomheden bag GLFR-app’en, der indtil nu er downloadet af næsten 60.000 golfspillere til brug på deres smartphone, vil nemlig sikre et værktøj, som du har brug for.

Tusindsvis af baner fra ind- og udland gemmer sig i app’en. Illustration: Ingenium Golf

Tilsammen har Ingenium Golf i skrivende stund registreret mere end fem millioner golfslag fra brugerne (herunder spillerne på Ecco Tour), der bruger GLFR på deres professionelle turneringer), og det tidlige samarbejde om den nye platform med dig, der også bruger systemet i praksis, betyder, at du får en løsning, der er direkte målrettet din golf.

-Selv om vi ikke er færdige med alt, kan brugerne allerede fra i dag drage fordel af my.GLFR.com, siger Jacob Markussen.

Hver eneste runde, du som bruger af GLFR har spillet, og hvert eneste slag, du har slået med GLFR app’en, der frit kan hentes hos Apple Store og Google Play, kan nu ses i my.GLFR.com. Hvis du også har benyttet dig af GLFR’s facilitet til at indsamle score (den såkaldte Shot Tracker), kan du oven i købet se, hvert eneste slag, du har slået, og hvor langt det var. Det er præcis, som du har set det på TV fra de store, professionelle golfturneringer.

Har du endnu ikke spillet med Shot Tracker, så læs mere om den på www.GLFR.com, hvor App’en også omtales.

– Vi arbejder intensivt på at udvide faciliteterne i Shot Tracker, så den enkelte spiller får endnu flere informationer om spillet, for eksempel FIR (fairways in regulation), GIR (greens in regulation) og antal putts. Al ny statistik vil blive synlig på spillerens my.GLFR.com-side, og vi vil løbende informere om alle nye initiativer gennem vores nyhedsbreve, som alle kan tilmelde sig på www.GLFR.com, siger Jacob Markussen.