Direkte fly til Murcia med Green2green

Kultur, shopping og masser af gastronomiske oplevelser er der at hente i Murcia.

Rejseselskabet Green2green gentager succes’en fra sidste år. I november bliver der to afgange til den historiske by i det sydøstlige Spanien.

Murcia: Spaniens køkkenhave. En af Spaniens mest vejrsikre destinationer.

Kært barn har mange navne. Murcia – den historiske og spændende by i det sydøstlige hjørne af Den iberiske halvø – lokker med sin historie, kultur og gastronomiske oplevelser. Samt rigtig mange spændende golfbaner.

Rejseselskabet Green2green gentager sidste års succes og indsætter igen til november direkte fly til Murcia-lufthavnen. Normalt er det Alicante – lidt længere nord på – som der flyves til og fra.

I pakken indgår fem gange golf på Altorreal. Foto: Green2green

Golfen foregår på Club de Golf Altorreal. Banen er designet af Dave Thomas i 1994. Det er en skøn parkbane, par 71, med en del søer og træer som pæne udfordringer.

To afgange

Der bliver to afgange direkte til Murcia. Enten fra den 12.-19. november eller fra den 19.-26. november.

Pakken indeholder fly Billund-Murcia tur/retur med Danish Air Transport (DAT), transport af golfbag og kuffert, sycv nætters ophold på Tryp Rincón de Pepe samt morgenmad. Fem dages fri golf på Club de Golf Altorreal – med buggy til 2 personer og lufthavns- og golf-transfers er inkluderet.

Pris per person: 6.995 kr. (Normalpris DKK 7.995)

Yderligere info hos Green2green