Golfere i Svendborg kan bruge vinteren på fitness

Der er endnu et stykke tid til, at der kan spilles golf i grønne omgivelser og i polo. I Svendborg Golf Klub er der muligheder for at fordrive vinteren med fitness. Foto: Visit Svendborg

Svendborg Golf Klub er en af de mange klubber rundt i landet, som anbefaler fitnesstræning målrettet golfspillere.

Svendborg: De mørke vinteraftener kan passende bruges på at holde formen, styrken og balancen vedlige med fitness-træning.

Svendborg Golf Klub anbefaler medlemmerne at træne golfspecifikt uden for sæsonen. I det netop udsendt nyhedsbrev konstateres det, at golf-fitness styrker kroppen og golfspillet.

Golf-fitness er fysisk holdtræning direkte målrettet mod golfspillere. Øvelserne er lavet, så de forbedrer golfspillet, når det går løs igen. Holdtræningen udføres af BeneFiT Golffysioterapeuter på små hold. Alle kan deltage uanset fysik, alder og handicap.

– Træningen er også for dig, der sætter pris på den sociale del ved træningen og har erkendt, at træning sammen med andre er en motivationsfaktor. Ud over det traditionelle udbytte ved fysisk træning, er målsætningen her også, at dit golfspil bliver forbedret. Du vil opleve, at du får mere power. Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway. Desuden forbedres stabiliteten, fordi kroppens stabiliserende muskelkorset er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelsen, hedder det i nyhedsbrevet.

Forebygger skader

Den fysiske træning er samtidig skadesforebyggende.

BeneFiT Stenstrup starter to hold op hos Svendborg City Golf, Sct. Jørgens Vej 26, Svendborg. Desuden køres hold hos BeneFiT Stenstrup, Stationsvej 15b, Stenstrup om onsdagen kl. 17.00 – 18.00. Der er løbende tilmelding.
Pris: Medlemskab af Golfklinik koster 350 kr. om md.

Yderligere info: www.bene-fit.dk/golfklinik/golf-fitness