Ny manager er tiltrådt i Svendborg Golf Klub

Mette Meyer er ny manager i Svendborg Golf Klub.

Mette Meyer er ny golfmanager i Svendborg. Hun er er bred erhvervserfaring med sig i bagagen.

Svendborg: Den nye manager i Svendborg Golf Klub hedder Mette Meyer.

For den nye manager er der tale om en fortsættelse af det brancheskift, hun foretog for omkring syv år siden. Med på sit cv har hun beskæftigelse i it-branchen hos Mærsk Data, TDC og CapGemini. Hun har primært arbejdet med udvikling af store it-projekter.

– Jeg skiftede til golfbranchen i 2013, først hos Odense Eventyr og siden hos Barløseborg Golfklub. Jeg har i en del år arbejdet tæt sammen med DGU og været med til at planlægge og afvikle deres Senior Rangliste-turneringer. Jeg er umådelig glad for arbejdet i en golfklub, en Blækspruttestilling og så at arbejde i et miljø, hvor alle brænder for golf spillet og klublivet – hvor heldig har man lov at være, fortæller Mette Meyer i et nyhedsbrev.

Begyndte med golfen i 2003

Hun begyndte selv at spille golf i Odense Eventyr tilbage i 2003.

– Jeg har altid været lidt af en sports idiot, så gik jeg all in og trænede og endte med at være med til at spille dameholdet fra kvalifikationsrækken op i 1. division. Da jeg i 2011 blev gammel nok til at spille seniorgolf, var jeg så heldig at være med på senior-Landsholdet i Schweiz i 2012 og i Østrig i 2014. I 2011 og 2013 spillede jeg Senior Ladies British Open, begge gange i NordIrland – blandt andet på fantastiske Royal Portrush. Det har været nogle kæmpe oplevelser, som jeg er meget taknemmelig for at ha’ fået mulighed for at deltage i, tilføjer Mette Meyer, som nu glæder sig til at møde og samarbejde med medlemmerne i Svendborg Golf Klub.