Great Northern har sat gang i byggeri af nyt akademi

I løbet af sommeren 2023 forventer Great Northern at kunne byde velkommen i det nye akademi. Illustration: Archidea Arkitekter

Til sommer forventer Great Northern at kunne indvi et nyt akademi, som skal være endnu et skridt for at realisere anlæggets rammer for udvikling af dansk golf.

Både medlemmer og gæster kan glæde sig til indvielse af et nyt Academy på Great Northern til sommer. Det nye akademi skal være endnu et skridt for at realisere Great Northerns rammer for udvikling af dansk golf.

I en pressemeddelelse fastslås det, at Great Northern Academy bliver samlingssted for både medlemmer og gæster og bliver opført i samme arkitektoniske stil og kvalitet som de øvrige bygninger. Det er Archidea Arkitekter, der også har tegnet Great Northern Spa, som har sat stregerne til den nye Academy-bygning.

De ny rammer vil tilbyde de bedste forhold til klubbens medlemmer og samtidig give gæster den samme gennemførte oplevelse som ved ankomst til de øvrige faciliteter på Great Northern.

Cheftræner glæder sig

Cheftræner Kenneth Bendix Hansen glæder sig til at slå dørene op for den nye træningsoplevelse:

– Vi vil gerne skabe et centralt mødested for klubbens aktiviteter, som kan bringe medlemmerne endnu tættere sammen. Vores medlemmer skal føle sig hjemme og være stolte medværter på Great Northern Academy. Samtidigt ønsker vi at give vores gæster en inspirerende oplevelse og positionere Great Northern som en helårs-træningsdestination, hvor man har de bedste rammer for at udvikle sig som golfspiller uanset niveau og ambitioner, udtaler cheftræneren.

Great Northern Academy kommer til at rumme en medlemslounge med mødested og klublokale, proshop, puttingstudio til individuel og holdundervisning, samt tre studioer med integrerede golfsimulatorer. Derudover etableres der et nyt stort indspilsområde med to greens i den modsatte ende af driving range. Dette område giver mulighed for at træne alle typer slag op til 100 meter fra green.

– Vi ser frem til at kunne tilbyde de bedste træningsfaciliteter, der afspejler vores ambitioner for golfen på Great Northern, tilføjer Kenneth Bendix Hansen.

Byggeriet af Great Northern Academy er projekteret til at løbe frem til ultimo juli 2023, mens det nye indspilsområde forventes at være klar til at blive taget i brug i sensommeren 2024.