Caddie Golfrejser bag eksklusiv matchtur til Ryder Cup-bane

Det bliver en spændende og også hektisk matchtur, som Caddie Golfrejser har på programmet 22.-25. maj. To runder golf på Ryder Cup-banen Marco Simone øst for Rom er en del af indholdet. Foto: Golf Marco Simone

Det er lykkedes rejseselskabet Caddie Golfrejser at få booket starttider på Marco Simone-banen ved Rom, hvor Ryder Cup-opgøret afvikles fra slutningen af september i år. Matchturen i maj byder også på vinsmagning samt tur ind til Rom.

Livsnyder Golf. Sådan er overskriften for den matchtur, som Caddie Golfrejser har på programmet i dagene 22.-25. maj.

Og overskriften er ganske rammende. For hvem vil ikke gerne med på en matchtur, hvor der eksempelvis både er vinsmagning, besøg i den italienske hovedstad Rom – og for ikke at glemme to runder golf på Marco Simone-banen.

Marco Simone skal i sensommeren være rammen om Ryder Cup-opgøret mellem USA og Europa. Foto: Golf Marco Simone

Deltagerne på turen får dermed mulighed for at spille på den bane, som bliver centrum omkring sensommerens Ryder Cup-opgør mellem alle guldstjernerne fra USA og fra Europa.

Der er afgang fra København, og efter landingen i Rom bliver der transport til en vinsmagning, inden der fortsættes til suiter og  lejligheder ved Marco Simone-banen.

På andendagen er der efter golfrunden om aftenen afgang til en lokal restaurant med middag og vin.

Den 24. maj indledes dagen med tidlig start til anden runde på Marco Simone, inden der om eftermiddagen er mulighed for en tur ind til Rom med middag samt en slentretur i hovedstaden.

Rejselederen på turen golfspillende dansk/italiener Kim Ferrigno, som vil fortælle historier og anekdoter fra Italien og området vi befinder os i, ligesom han vil fortælle mere om situationen for golf i Italien netop nu.

LÆS MERE OM MATCHTUREN OG PRISER

Af Jørgen Schultz