HimmerLand renoverer og åbner ny sportsbar

Den nye sportsbar i Himmerland åbnes i sommeren 2023. Foto: HimmerLand

Den nye sportsbar på det nordjyske resort åbner til sommer 2023.

Når det kommer til at udvide faciliteter i HimmerLand, er der fuld fart på. Senest en helt ny sportsbar, Larsens Sportsbar & Bistro, med nye bowlingbaner, som åbner til sommer. Men selvom, der udvides i stor stil og nye faciliteter kommer til, er der også en plan for det inventar, der kommer i overskud.

I takt med at resortet på Lars Larsens Vej 1 udvider med en lang række nye faciliteter – senest Larsens Sportsbar & Bistro med helt nye bowlingbaner, er der således en masse gammelt inventar, der skal skiftes ud med noget nyt.

Noget af det inventar, der er kommet i overskud, er blandt andet et legeland, spiseborde, caféstole, sofaer og barstole, som nu får et nyt liv andre steder i Vesthimmerlands Kommune, fremgår det af en pressemeddelelse fra Himmerland.

En række lokale aktører i Vesthimmerlands Kommune får således glæde af inventaret fra det, der nu bliver til Larsens Sportsbar & Bistro.

HimmerLand har også gang i andre byggeprojekter, som omfatter ny multihal, nyt feriehus samt nyt parkerings- og ankomsthus. Senest er der blevet bygget nyt sportsanlæg med både kunstgræs fodboldbane og padelhal.

fakta

Flere udvidelser

• Larsens Sportsbar & Bistro åbner til sommer 2023 med et nyt koncept.

• I Larsens Sportsbar & Bistro kan du blandt andet få burgere, spareribs, snacks og meget mere.

• Du kan også se frem til øl-tårne og kander, mens du ser sport fra hele verden på én af de mange skærme.

• Der er også mulighed for at spille pool, dart og shuffleboard.

• Den dertilhørende bowlinghal bliver udstyret med nye HyperBowling baner og string-kegler.

• Om aftenen vil de være mulighed for at feste i Larsens Sportsbar & Bistro.