Legoland har åbnet storslået hotel

Åbningen af Legoland Castle Hotel i Billund foregik med masser af fyrværkeri.

Hvis det skal gælde en anderledes indkvartering efter golfrunden – måske i selskab med børn eller børnebørn – så kan nyt hotel i Billund være svaret.

Billund: Legoland kan fra fredag den 29. marts tilbyde et hotel, som er ganske anderledes.

Fredag den 29. marts slår Legoland dørene op til en kæmpe nyhed i Billund. Legoland Castle Hotel byder for første gang gæster velkommen til en fortryllende oplevelse med Lego-magi fra gulv til loft.

142 Lego-tematiserede værelser

Castle Hotel rummer hele 142 gennemførte Lego-tematiserede Drageridder-, Prinsesse- og Troldmandsværelser samt en stor ny restaurant, Knights’ Tavern. Hotellet er parkens største investering til dato.

142 Lego-tematiserede værelser rummer det nye hotel i Billund.

– Vi glæder os utroligt meget til at byde alle vores gæster indenfor på Legoland Castle Hotel. Det er et virkelig gennemført projekt, og når børnene tager herfra, vil de ikke være i tvivl om, at de har boet på et ægte slot fyldt til randen med eventyrstemning og Lego-magi, siger direktør i Legoland, Christian Woller.

Han føjer til: – Vi glæder os rigtig meget til at få de første gæster på besøg. Vi har arbejdet på det her hotel de sidste fire år, så det bliver dejligt endelig at kunne vise det frem og se børnenes reaktioner, når de træder ind i et helt fantastisk Lego-univers, siger Christian Woller.