Ny golfdirektør valgt i Smørum Golfklub

Keld Østergaard Christensen er nu direktør i Smørum Golfklub.

Efter et meget grundigt ansættelsesforløb har en enig bestyrelse valgt at ansætte Keld Østergaard Christensen som ny golfdirektør i Smørum Golfklub.

Smørum: Keld Østergaard Christensen er ansat som ny golfdirektør i Smørum Golfklub.

– Vi har været privilegerede med mange velkvalificerede ansøgere. Et længere forløb med samtaler og vurderinger har ført til, at bestyrelsen vurderede, at Keld er den bedste kandidat, siger Peter Thrane Borregaard, der er formand for bestyrelsen i Smørum Golfklub (SGK).

Peter Thrane Borregaard understreger, at bestyrelsen især har lagt vægt på følgende kvaliteter hos den 56-årige golfdirektør: Han er dynamisk, har et stort netværk både i og udenfor golfklubben, fungerer og trives utrolig godt i det daglige virke, hvor han gennem en periode på syv måneder har været konstitueret som golfdirektør.

Mange nye initiativer

– Keld har på bestyrelsesmøder og i det daglige arbejde vist, at han forstår både foreningen, det kommercielle aspekt omkring klubben og den ledelses- og samarbejdsmæssige vinkel i forhold til både sekretariatet, greenkeepere og øvrigt personale, samt Pro, shop og restaurant. Under hans daglige virke, har SGK flyttet sig markant, trods hans korte ansvarsperiode, med mange nye initiativer og færdiggjorte aktiviteter og projekter, siger Peter Thrane Borregaard.

I 2013 blev det privatejede Smørum Golf Center købt af SGK. En del af jordene, hvor golfbanen er placeret, samt bygningerne, er stadig ejet af Inger og Hans Voldmester, som er Keld Østergaard Christensens svigerforældre. Alle forhold mellem lejer og ejer er imidlertid reguleret gennem en kontrakt, som forhandles direkte med bestyrelsen og ikke med golfdirektøren. Kontrakten skal tillige først til forhandling i 2044. Bestyrelsen har derfor vurderet, at engagement og nærhed til udlejer i den situation vil være til klubbens fordel.

Udover at Keld Østergaard Christensen gennem de seneste syv måneder som konstitueret golfdirektør i Danmarks største golfklub med 51 golfhuller og 2.500 medlemmer, har udmærket sig klart, så har han en omfattende erfaring fra erhvervs- og foreningslivet.

Den nye golfdirektør er uddannet indenfor herrekonfektion, og var efterfølgende købmand og en del af Jysk Sengetøjs ekspansion i Sverige. I bagagen er desuden et job som ansvarlig for et handelsområde indenfor Kongelig Grønlands Handel (på Grønland), kædechef for Imerco Sverige og ejer/direktør for Imerco forretninger i Danmark. Keld har tillige været salgsansvarlig og Country Manager i Dansk Softwarevirksomhed, og efterfølgende arbejdet som udviklingsdirektør hos Borg og Bigum. I 2017 og 2018 har han beklædt posten som næstformand for bestyrelsen i SGK og i 2018 som President for Rotary Charlottenlund.

Keld Østergaard Christensen er far til fire drenge (17, 16 og tvillinger på 11), som han har sammen med hustruen Henriette.