Lucas Bjerregaard fik den bedste danske start i The Open

Den 148. udgave af The Open er i gang. Største skuffelse på dag et blev Rory McIlroy, som mange havde som storfavorit inden start.

Allerede på førstedagen på Royal Portrush var der op- og nedture. Rory McIlroy er nummer 150 i otte slag over par.

Royal Portrush, Nordirland: Den 148. udgave af The Open Championship på Royal Portrush er i gang, og day 1 er slut. J.B. Holmes, USA, fører i fem slag under par.

Set med danske briller blev der en ok-start. Lucas Bjerregaard kom bedst i gang – og er på en delt 20. plads i et slag under par. Hans placering blev grundlagt på en særdeles stærk bag ni, som han gik i 32 slag – tre slag under par. Bjerregaard skal ud klokken 10.47 – dansk tid – i 2. runde.

Thorbjørn Olesen er på en delt 54. plads med en score på et slag over par. Thorbjørn Olesen skal tidligt op fredag. Han skal ud klokken 8.52 – dansk tid.

Dagens helt store skuffelse for de nordirske tilskuere blev Rory McIlroy, som kom rigtig skidt fra start med en score på otte slag over par. Allerede på første hul måtte han indkassere en firedobbelt bogey på par 4-hullet. Det bliver nu mere end vanskeligt at sikre sig cuttet til weekendens afgørende runder.

Også Tiger Woods skuffede. Han er kun et slag bedre end Rory McIlroy.

THE OPEN 2019: Leaderboard