Mallorcinsk klassiker er blevet et voksenhotel

Højt hævet i bjergene ligger det luksuøse Castillo Hotel Son Vida. PR-foto

Tre hoteller er der tilknyttet de tre kendte golfbaner Son Muntaner, Son Vida samt Son Quint lige uden for Palma på Mallorca. Et af dem er det charmerende, femstjernede Castillo Hotel Son Vida. Gæsterne skal være over 16 år.

Mallorca, Spanien: Arabella Golf er fællesnavnet for et af Mallorca’s kvalitets-resorts.

De tre golfbaner Son Muntaner, Son Vida og Son Quint er kendt af rigtig mange danske golfspillere, og også når det gælder indkvartering, så er der masser af kvalitet og komfort.

I restauranten er der kulinariske højdepunkter og dejlige vine. PR-foto

Tre hoteller er tæt tilknyttet golfbanerne. Det er St. Regis Mardavall tæt ved kysten ved San Caliu, Sheraton Arabella samt Castillo Hotel Son Vida. De to sidstnævnte hoteller ligger i umiddelbar nærhed af de tre golfbaner. Fra hotellerne og rundt til klubhusene ved de tre baner er der en gratis shuttle-service, hvor der køres hver halve time.

Fra hotellet er der en enestående udsigt ned over Palma-bugten og katedralen. PR-foto

Tidligere havde de tre golfbaner og tre hoteller samme ejer. Det er ikke længere tilfældet. Nu er det Starwood-kæden, der driver hotellerne. Starwood er i øvrigt fusioneret med Marriott og har desuden Sheraton som et velkendt brand.

Selv om ingen af hotellerne lader noget tilbage at ønske, så er det mest charmerende af de tre hoteller Castillo Hotel Son Vida; et luksushotel indrettet tilbage i 1961 i et gammelt slot, hvis bygninger stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Hotellet blev renoveret i 2006 efter at være lukket helt ned i et års tid. Siden 2021 har hotellet været Adults Only, som betyder, at gæsterne skal være minimum 16 år.

Ikke færre end 164 værelser kan der checkes ind på, og hotellet leverer en enestående service lige fra skranken, restauranten samt i de barer, hvor der kan slappes af efter dagens udfordringer ude på golfbanerne. De fleste værelser har alle en enestående udsigt ud over det bjergrige område og med Palma-bugten om bagtæppe. På de allerdyreste værelser er der mulighed for at tilkøbe butler-service. Allerstørste værelse er Royal Suiten på 132 kvadratmeter med egen jacuzzi. Værelse er reelt en underdrivelse, for suiten har et stort opholdsrum, separat soveværelse samt et luksuriøst badeværelse.

SE BILLEDER FRA HOTELLET

Castillo Hotel Son Vida 4
« af 10 »

På hotellet er der flere pool-områder, og der er også spa-faciliteter med mulighed for en lang række behandlingsformer. Tennisbaner står også til rådighed.

I modsætning til mange hoteller helt ude ved Mallorcas kyststrækninger, så er der på det gamle slot rig mulighed for at trække stikket og bare koble fra og nyde stilheden og freden heroppe i Palmas fornemme baghave.


Af Jørgen Schultz
i Palma, Mallorca

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Arabella Golf: Pragtfuld golf på Mallorca - GolfXtra

Kommentarerne er lukkede.