Hotel Lavida med perfekt beliggenhed ved PGA Catalunya

Hotel Lavida rummer 50 værelser - og blev åbnet tilbage i 2018. Foto: PGA Catalunya

I 2018 åbnede Hotel Lavida. Dermed er der to overnatningsmuligheder ved det kendte resort i Costa Brava. Det andet hotel er det femstjernede Hotel Camiral.

Caldes de Malavella, Spanien: Med indvielsen af Hotel Lavida i april 2018 fik PGA Catalunya cementeret sin position som et af de førende resorts i Spanien. Ud over Lavida rummer anlægget også det femstjernede Hotel Camiral.

LÆS MERE: Femstjernet hotel-oplevelse på PGA Catalunya Resort

LÆS MERE: Det catalanske bud på en spanske konge

Lavida, som har en stjerne mindre, rummer 50 værelser, som alle har balkon og med udsigt ud til 16. hul på Stadium Course – den ene af de to baner. Den anden bane hedder Tour Course.

Elegance, design og kvalitet kendetegner det moderne hotel, som udover komfortable værelser også udmærker sig med, at der til hvert værelse hører egen buggy-parkering i kælderen, hvor opladningen til næste dag kan ske. Samtidig kan golfudstyret også opbevares i samme rum.

Værelserne har en enkel og moderne indretning. Foto: PGA Catalunya

Resortet har flere muligheder, når det gælder restauranter. Hvis nogen ønsker at gå opdagelse i det pænt store antal af Michelin-restauranter i regionen og i Girona, så ligger byen ikke langt fra resortet.

Samtlige værelser har egen have, terrasse/altan samt fladskærms-tv og eget badeværelse. Værelserne er udstyret med aircondition. Når det gælder om at slappe af, så er der også en udendørs pool.

Små 20 kilometer fra hotellet ligger den kendte badeby Lloret de Mar, og nærmeste lufthavn er Girona-Costa Brava – kun fem kilometer fra resortet.

Af Jørgen Schultz