Mulighederne for at spille golf i udlandet begrænses mere og mere

Korenium-banen står grøn hele året rundt - på trods af særdeles varme og hede perioder.

I EU er der nu kun 12 lande, som er åbne for danskere med trang til at komme ud af Danmark for at spille golf.

København: Hvis du gik med drømme og planer om at erobre nogle britiske eller irske golfbaner her i sensommeren eller senere på efteråret, så har coronaen også sørget for at spolere sådanne tanker.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger følges med spænding hver torsdag, når der kommer opdateringer ved 16-tiden. Og igen blev der sendt flere lande i farven orange, som betyder, at Udenrigsministeriet fraråder unødvendige rejser.

Det er de gule lande, som det fortsat er muligt at rejse til for danske turister og golfspillere. Illustration: Statens Serum InstitutMulighederne for at spille golf i udlandet snævrer sig mere og mere ind. Lige nu er det følgende EU-lande, som er åbne: Det er Bulgarien, Cypern, Grækenland, Italien, Polen, Slovakiet, Sverige og Tyskland med visse begrænsninger i det tyske.

Tyskland har skærpet restriktioner

Desuden er der mulighed for at besøge San Marino og Schengenlandene Liechtenstein og Norge, selv om der også er visse restriktioner hos nordmændene.

Tyskland har siden onsdag den 23. september skærpet restriktionerne for folk fra Region Hovedstaden, som vil rejse ind i Tyskland. I Region Hovedstaden er smittetrykket nu så højt, at Tyskland indførte et krav om 14 dages karantæne for indbyggere fra regionen.

Indtil 1. oktober kan både turister og erhvervsrejsende dog undtages fra karantænekravet ved at fremvise en negativ covid-19 test ved indrejse. Testen må dog højst være 48 timer gammel.