Navnet er nu Bogense Golfklub

Med ny ejer har golfklubben i det nordfynske besluttet, at der også skal være et nyt navn, som giver mere relevans for klubbens lokalitet.

Bogense: Det skal være slut med den forvirring, som indimellem er opstået, når det gælder golfklubben i nordfynske Bogense.

Først hed banen Gyldensteen, og siden blev det til H.C. Andersen. Men nu er det er det på en ekstraordinær generalforsamling besluttet, at navnet fremover vil være: Bogens Golfklub.

I sommeren 2022 blev det en kendsgerning, at den mangeårige ejer af golfbanen, Finn Gramvad, valgte at sælge til ejendomsinvestoren Dan Svenningsen for et tocifret millionbeløb. Forinden havde Finn Gramvad tilbudt golfklubben at overtage, men det blev afslået.

I følge referatet fra den ekstraordinære generalforsamling skyldes navneskiftet, at der ønskes en ny start. Samtidig er der indledt et samarbejde med Nordfynsk Erhverv & Turisme. Endelig er der også de golfspillere, der har været forvirret omkring navnet H.C. Andersen, og det nye navn opfattes som mere relevant for klubbens lokalitet.