Ny manager tiltræder i Aalborg Golf Klub

Aalborg Golfklub får ny manager fra januar 2019. Foto: Aalborg Golfklub website

Med virkning fra 1. januar 2019 har Aalborg Golf Klub ansat Christian Balsby.

Aalborg: Aalborg Golf Klub får en ny mand i managerstolen med virkning fra 1. januar 2019. Christian Balsby er den nye manager, fremgår det af en pressemeddelelse.

Christian Balsby er uddannet markedsøkonom og har en bred erfaring fra golfverdenen.

– Det er en meget tilfreds bestyrelse, der byder velkommen til Christian Balsby som ny manager. Ved valget har vi lagt vægt på at finde en dygtig og drivkraftig person, der kan fastholde Aalborg Golf Klubs position som en af Danmarks bedste baner og samtidig sikre den fortsatte udvikling af Aalborg Golf Klub. Det har været af stor betydning, at Christian Balsby i mange år har arbejdet med strategi og forretningsudvikling samt alle aspekterne af golfsporten, og vi glæder os meget til at kunne drage nytte af Christians store netværk, og viden inden for golfsporten, siger Birgitte Nymark, der er formand for Aalborg Golf Klub.

Christian Balsby er 45 år og er uddannet markedsøkonom. Christian har en baggrund som direktør for FysioDanmark og bred erfaring indenfor golfbranchen, hvilket har givet ham de relevante kompetencer og den rette erhvervserfaring, som han tager med sig til Aalborg Golf Klub.

Privat er Christian Balsby gift med Trine og far til to piger og en dreng. Christian er selv golfspiller og har spillet golf siden 1985.

– Det er et ønskejob for mig, for jeg kan se masser af potentiale for Aalborg Golf Klub. Derfor glæder jeg mig til at tiltræde stillingen som golfmanager og være med til at gøre Aalborg Golf Klub endnu mere attraktivt for medlemmer, gæster og sponsorer, udtaler Christian Balsby.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*