Oplev på feriemessen: Unik golfoplevelse i Island

Golf i Island er unik - og er en oplevelse, der nærmest ikke kan sammenlignes. Foto: Lilholt Rejser

Vilholt Rejser ApS med base i Viby tilbyder spændende golf- og rundrejser til Island. Selskabet er med på feriemessen i Messecenter Herning.

Det er de færreste, der ved det; Men Island er faktisk landet med flest golfbaner pr. indbygger. Der findes lige godt 60 baner på øen oppe i det nordlige Atlanterhav.

Rejseselskabet Vilholdt Rejser, som medvirker ved Ferie for Alle i dagene 24.-26. februar, tilbyder spændende rundrejser. Og der er også tilbud for golfspillere.

I modsætning til mange andre destinationer, så spilles der nærmest golf i Island i al slags vejr – også i de skrappe vintermåneder.

Lavalandet og naturen er ganske enestående, og udsigten til gletsjerne, vandfaldene og de varme kilder fantastiske.

Der er afgang til rundrejser med golf i perioden 8.-15. maj eller 4.-11. november.

Storslåede naturoplevelser

Deltagerne kan se frem til at spille golf og kombinere turen med storslåede naturoplevelser som: de smukke vandfald, Den Gyldne Cirkel, enorme lavalandskaber, varme kilder m.m.

Der spilles blandt andet i lavalandskabet i Grindavik, hvor der bliver mulighed for at slå bolden over de to kontinentalplader – den nordamerikanske og den europæiske. Der spilles også på vulkanøen Vestmannaeyjar, som havde historisk vulkanudbrud i 1973, hvor 400 husstande blev begravet under lavaen.

Indkvarteringen foregår på Hotel Selfoss Riverside Spa – et firestjernet hotel, som har en smuk beliggenhed ved Ölfussá i Selfoss. Hotellet har en god og hyggelig atmosfære med god restaurant, bar og dejlig spaafdeling.

FIND INSPIRATION TIIL GOLF I ISLAND

Af Jørgen Schultz