Populære tiltag og forbedringer for tilskuerne ved Made in Himmerland

I dagene 1.-4. september går det løs med 2022-udgaven af Made in Himmerland. Foto: Made in Himmerland

Samtlige danske DP World Tour-spillere er på entry-listen til Made in Himmerland i dagene 1.-4. september. Her er en oversigt over, hvad publikum kan se frem til i 2022-udgaven.

Himmerland: Når Made in HimmerLand løber af stablen fra 1.-4. september, bliver det med nogle meget populære tiltag og forbedringer for tilskuerne. I en pressemeddelelse giver arrangørerne her et overblik over, hvad du som tilskuer kan glæde dig til i år.

 

Først og fremmest kan de danske golffans glæde sig til, at alle de danske DP World Tour spillere er meldt til start. Derudover er der en fantastisk grøde i dansk golf, og publikum vil derfor helt sikkert også kunne opleve flere af de kommende danske golfstjerner. Bl.a. har Oliver Hundebøll Jørgensen allerede sikret sig et wild card.  Hvem der ellers kommer, bliver afgjort den 11. august, når tilmeldingen lukker.

Præmiesummen er i år hævet til 22,5 millioner kroner – det skal nok tiltrække mange spillere.

Heineken High Five teltet flyttes til 16. tee, og vil være åben med gratis adgang for alle. Her kan tilskuerne high-five spillerne på deres vej til 16. tee, og det forventes, at stemningen her vil være helt i top.

Musikken spiller igen

Der er After Golf Musik på en scene i søen ved 18. green torsdag, fredag og lørdag, så snart sidste bold er trillet i hul. Dette betyder et gensyn med live-musik og den velkendte festlige Made in HimmerLand stemning.

Derudover skal følgende også nævnes:

  • Teltbyen (Village) er tilbage! Den vil være placeret mellem hul 10 og hul 16.
  • Der er adgang til klubhus-terrassen ved restaurant Hul 19. Her kan man spise, drikke og hygge sig, mens man befinder sig i hjertet af golfturneringen.
  • Der er gratis parkering
  • Som tilskuer har man i år adgang til alle områder, undtagen de enkelte sponsorers lounges.
  • http://golfgolfgolf.dk er den nye webadresse for Made in HimmerLand
  • Billetter

DU KAN KØBE DIN BILLET TIL MADE IN HIMMERLAND HER