Rogue ST – et nyt familiemedlem hos Callaway

Det er kun i Rogue-serien, at der fortsat er justerbare muligheder. Foto: Callaway

Mavrik-serien bliver nu afløst af Rogue ST, hvor Callaway fortsætter med at anvende Jailbreak-systemet for at få mest mulig energi ud af hvert eneste slag.

Hvert eneste år er Callaway klar på markedet med en helt ny produktserie bestående af køller og jernsæt.

Hvert andet år er det Epic-serien, som opgraderes, og hvert andet år er det Rogue/Mavrik. Her forud for 2022-serien er det Rogue ST, som bliver ny i familien hos Callaway. ST er forkortelsen for Speed Tuned. Med anvendelse af kunstig intelligens har Callaway denne gang ikke blot haft blikket vendt mod at få øget boldhastigheden. Med Rogue ST er der også tænkt i spin, og hvordan det kan lykkes at få en mere optimal udgangsvinkel fra slagfladen.

Callaway tager også fat der, som mange af de øvrige udstyrsproducenter har gjort til en trend i disse år. Der satses ikke længere på at udvikle justerbarheden på driver og fairwaykøllerne. Justerbarheden er med eksempelvis skinner med til at presse priserne i vejret. I stedet satses der på at kunne levere en bredere palette af køller, som dermed tilpasses de forskellige spillertyper. Kun Rogue ST-driveren er fortsat med en justerbar hosel.

Der er en stribe forskellige modeller at vælge mellem, når det gælder Rogue-jernene. Foto: Callaway

Fire forskellige modeller omfatter driverserien. Der er tre fairwaykøller og fire hybridkøller, mens der er fire forskellige muligheder, når det gælder Rogue-jernsættet. Alt sammen er konstrueret med Jailbreak-konceptet, som skal medvirke til, at der ikke går energi tabt ved impact.

Rogue ST er på vej ud i handel, så priserne er her i begyndelsen af februar endnu ikke kendte.