T Club fortsætter sin fremmarch på Mallorca

Der er en række smukke huller på Puntiro-banen, som nu skalæ fuldstændig redesignes af Jack Nicklaus Design. Foto: Golf Park Mallorca Puntiro

Den tyskejede golfklub tæt ved Magaluf har købt Golf Park Puntiro midt på øen. Jack Nicklaus Design er sat til at redesigne banen, klubhuset skal restaureres, og samtidig er der planer om et hotel med 140 værelser.

Mallorca, Spanien: Golfen på Mallorca er i gevaldig udvikling, og rundt på mange af øens baner er kvaliteten nærmest kun gået én vej de seneste mange år; Og det er fremad.

T Club, som tidligere var kendt som Poniente lidt uden for Magaluf tæt ved Palma, er blandt de baner, som er tordnet frem. Det var her, at danske Marcus Helligkilde vandt Challenge Tourens finale tilbage i 2021.

Også klubhuset på Puntiro-anlægget skal moderniseres. Foto: Golf Park Mallorca Puntiro

Den tyskejede klub har nu bebudet et opkøb af Golf Park Puntiro, som ligger midt på Mallorca omkring 20 kilometer øst for Palma.

T Clubs indehaver, Heiner Tamsen, har engageret Jack Nicklaus Design til at foretage det omfattende redesign af anlægget, som trænger til en overhaling for at kunne matche mange af de øvrige baner på øen. Fairways vil blive fornyet, og det samme er tilfældet med bunkers, områderne med søer samt greens. Tamsen har tjent sin formue ved først at sælge biler, inden han påbegyndte byggeri og salg af luksus-yachter.

Men det er ikke kun ude på banen, at der kommer til at ske ting og sager. Også klubhuset skal restaureres og moderniseres – og bringes op til en standard, som svarer til kvaliteten ved T Club-anlægget ude vest på øen.

Opkøbet af Golf Park Puntiro bliver endnu mere spændende, idet der i planerne også indgår byggeri af et hotel med 140 værelser. Ejeren af T Club har endnu ikke besluttet, om byggeriet skal ske i eget regi, eller om projektet skal sælges til en investor.

Men alt i alt venter der T Clubs medlemmer og gæster altså endnu en mulighed for en golfoplevelse på Mallorca.

Af Jørgen Schultz